Verhuur ijskar / koffiezetapparaat

ijskar   Voor een open dag, feest of een leuke aanvulling voor uw buffet. kunt u bij ons een ijskar huren.Wij hebben hier verschillende ijskarren voor. Als u het leuk vind om zelf te scheppen, dan zorgen wij voor het ijs, de hoorntjes en alles wat er verder nodig is. Maar eventueel kunnen wij ook voor personeel zorgen. 

 Voor kleine en grote evenementen hebben we een aantal ijswagens, waar we ons heerlijke ijs uit scheppen, eventueel met warme kersen en/of warme wafels  en  frisdranken.

 De ijskar hier links op de foto, wordt vervoerd in een bijbehorende aanhanger. Is bedoeld voor het ijsscheppen van een langere tijd, doordat deze op stroom  werkt. Hier  passen in totaal 10 X 5 liter bakken in. Boven in 4 en onderin nog 6 extra voor de voorraad (per 5 liter bak schept u tussen 60-80 bolletjes ijs). 

 

 

 

 

 

                                                                     

IJskar van 't Olde Pietepol


Het ijskarretje links is bedoeld voor een korte tijd.Deze houdt het ijs koud door koelelementen, hiervoor is dus geen stroom nodig. In totaal passen hier 4 X 5 liter (of 8 X 2,5 liter bakken). Boven in 2 X 5 liter bakken en onder in eventueel nog 2 bakken voor de voorraad. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een berichtje sturen via het formulier bij 'Contact'. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.          Nu ook te huur: koffiezetapparaat voor 100 kopjes.koffiezetapparaat